Beunk J Arts

Beunk J Arts

Homeopathisch en orthomoleculair arts.
k ben in 1966 afgestudeerd als arts en ruim 18 jaar als huisarts werkzaam geweest. In deze rol voelde ik mij steeds ongelukkiger worden. Tijdens mijn opleiding in de reguliere geneeskunde had ik niet geleerd te zoeken naar de oorzaken van ziektes,waardoor ik niet verder kwam dan symptoom bestrijding. Pas toen ik in aanraking kwam met de additieve geneeswijzen kreeg ik daar inzicht in en was ik in staat mensen werkelijk beter te maken.

Na dertien jaar huisartspraktijk begon ik mij te bekwamen in tal van additieve geneeswijzen, zoals homeopathie, bio-energetica, (electro)acupunctuur, neuraaltherapie, psychotherapie en orthomoleculaire therapie. Sindsdien werk ik als consultatief arts. Ik heb mij een holistische methode eigen gemaakt en in veel gevallen ben ik achter de oorzaak van een ziekte gekomen. Daardoor heb ik nog steeds plezier in mijn vak. Op verzoek van verscheidene firma's en verenigingen heb ik voordrachten gehouden, onder andere over moeheid, keel- en oor-ontstekingen, de oorzaken van de afname van ons weerstandsvermogen en over multiple sclerose.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De acupunctuur-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Beunk J Arts
Orionweg 23
2024TA Haarlem

+31 (0)23 5271612

Links

Website

Deel deze pagina

Beunk+J+Arts img