Acupunctuur Shenti HaoGesloten (ma 09.00 - 17.00)

Toon openingstijden

acupuncturisten - Acupunctuur Shenti Hao - kaartoverzicht

Acupunctuur Shenti Hao

Welkom bij Shenti Hao, praktijk voor Acupunctuur, TuiNa massage (spreek uit 'twiena' massage) en Kruidentherapie, gevestigd aan de Kornwerd 32, 1274 AK Huizen, tel. 06 1446 1903.

Shenti Hao', wordt in het Chinees geschreven als 身体好 en betekent zowel 'goed lichaam' als 'goede gezondheid'. Het samen met u bereiken van een goede gezondheid in een goed lijf is mijn doel. De weg waarlangs dat doel wordt bereikt bij Shenti Hao is die van de Chinese geneeskunde, welke de oudste goed beschreven en tot op de dag van vandaag ook de meest toegepaste geneeskunde is ter wereld.

Acupunctuur is bij ons in Nederland de afgelopen jaren steeds meer op de voorgrond aan het treden als een therapievorm die heel veel meer kan bereiken dan het soms alleen maar bekende 'helpen bij stoppen met roken'..., zie hiervoor verder op mijn website www.shentihao.nl onder 'Chinese Geneeskunde'.

TuiNa is, net als Chinese Kruidentherapie, in Nederland niet breed bekend. TuiNa is echter de klassieke medische Chinese massage die de basis vormt van het in Nederland veel beter bekende Japanse 'Shiatsu'. TuiNa is in het bijzonder geschikt voor de behandeling van klachten aan pezen, spieren en gewrichten, maar kan ook goed worden ingezet bij klachten op het psycho-emotionele vlak.

Chinese Kruidentherapie is een vorm van therapie die al duizenden jaren zijn effectiviteit heeft bewezen bij de behandeling van een diversiteit aan klachten en die qua aantal toepassingen vandaag de dag in China nog steeds belangrijker is dan Acupunctuur en TuiNa samen. Vooral klachten die worden veroorzaakt door 'leegte'-verschijnselen, zoals bijv. bij chronische vermoeidheid en 'zeurende' pijn, kunnen bij uitstek worden aangepakt met behulp van Kruidentherapie.

Services

  • Alleen op afspraak

Openingstijden

Gesloten
Opent vandaag om 9.00
maandag9.00 - 17.00
dinsdag9.00 - 17.00
woensdag9.00 - 17.00
donderdag9.00 - 17.00
vrijdag9.00 - 17.00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De acupunctuur-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Acupunctuur Shenti Hao
Kornwerd 32
1274AK Huizen

+31 (0)6 14461903

Deel deze pagina

Acupunctuur+Shenti+Hao img