Therapeutisch Centrum De Wetering

Gesloten (do 09.00 - 15.00)

Toon openingstijden

acupuncturisten - Therapeutisch Centrum De Wetering - kaartoverzicht

Therapeutisch Centrum De Wetering

Het Therapeutisch Centrum de Wetering streeft ernaar om de patiënt te onderzoeken en te behandelen met kennis vanuit verschillende disciplines.
Het onderzoek naar achterliggende oorzaken van het ontstaan van klachten bestaat uit het maken van een DFM- grafiek en een meting electro- acupunctuur volgens dr.Voll. Soms is daarbij aanvullend laboratorium onderzoek van bloed, urine of ontlasting en/of fysiotherapeutisch onderzoek nodig.

De behandeling kan bestaan uit het volgen van een kuur die als een maatpak op de patiënt wordt uitgemeten. De kuur kan bestaan uit een combinatie van homeopathie, fytotherapie, chinese kruiden, ortho-moleculaire producten, of bioenergetische middelen.

Verder wordt veel aandacht besteed aan voeding en voedselintolerantie of verteringproblemen. Indien nodig worden duidelijke dieetadviezen gegeven. Door te behandelen met klassieke acupunctuur en/ of bioresonantie kan direct invloed worden uitgeoefend op blokkades of storingen en kan het lichaam gestimuleerd worden in zijn weg naar herstel.

Services

  • Alleen op afspraak

Openingstijden

Gesloten
Opent ma 24 jun om 9.00
maandag9.00 - 15.00
dinsdag9.00 - 15.00
woensdag9.00 - 15.00
donderdag9.00 - 15.00
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
Profielafbeelding a.e. ijpma-zijlstra
A.E. IJpma-Zijlstra
5 jaar geleden
Beste mensen, Kreeg vanmorgen een afspraak van u voor 5 februari om 13.45 uur maar die gaat niet door. Heb nl al een andere, vroegere afspraak kunnen regelen. In elk geval heel hartelijk bedankt voor uw informatie en mogelijkheid. Met vriendelijke groet, Anneke IJpma-Zijlstra
Beantwoorden  • 
Profielafbeelding anneke ijpma-zijlstra
Anneke IJpma-Zijlstra
5 jaar geleden
Ik heb last van Lichen Planopilaris, een huidziekte en wil graag een electro-acupunctuur onderzoek. Karla Zeilstra is mij aangeraden.
Beantwoorden  • 

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De acupunctuur-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Therapeutisch Centrum De Wetering
De Wetering 1
8939BN Leeuwarden

+31 (0)58 2881255

Deel deze pagina

Therapeutisch+Centrum+De+Wetering img