Euro Health Centre

Gesloten (ma 09.00 - 20.00)

Toon openingstijden

acupuncturisten - Euro Health Centre - kaartoverzicht

Euro Health Centre

De aanzet tot het oprichten van Euro Health Centre (EHC) is mijn ervaring die ik in een reeks van jaren opdeed op het gebied van de gezondheidszorg. Zo bemerkte ik al op jonge leeftijd mijn betrokkenheid met de zieke medemens. Ook uit eigen ervaring werd het me duidelijk om heel goed naar de signalen van je lichaam en geest te luisteren. Op jonge leeftijd overkwam mij een ongeval tijdens een indoortraining, ik voelde duidelijk iets knappen in mijn bovenrug. Ondanks dat de trainer dacht aan slechts enkele werveltjes die over elkaar heen zouden zijn geschoven meldde ik mij in het ziekenhuis, daar werd een rugwervelfractuur geconstateerd dus een lange weg van herstel volgde. Had ik niet naar mezelf geluisterd dan was ik ongetwijfeld in bepaalde mate verlamd geraakt. In mei 1987 werd ik geopereerd aan een nekhernia, ik had vooraf beredeneerd dat de bijzonder felle pijn die in mijn linkerarm was ontstaan het gevolg was van een geïrriteerde zenuw vanuit mijn nek. Ondanks het feit dat een zeer ervaren neuroloog het volledig met me oneens bleek te zijn dwong ik een uitgebreid onderzoek af en wat bleek er diende acuut te worden ingegrepen, omdat een tussenwervelschijf tegen een zenuw drukte en daardoor de juiste impulsen niet meer werden doorgegeven, mijn vingertoppen vertoonden reeds een doof gevoel..

Door deze voorvallen, maar ook door andere ervaringen die ik hier allemaal niet zal noemen om het wat overzichtelijk te houden, ben ik studies in zowel de alternatieve als reguliere zorg gaan volgen: ik geef de voorkeur derhalve dan ook aan een integrale werkwijze van de alternatieve en reguliere zorg. Zo heb ik de afgelopen jaren met meerdere clienten een bezoek aan een huisarts en/of ziekenhuis gebracht met de mededeling dat het mijns inziens hier en daar aan schortte. Ik werd zeer respectvol ontvangen nadat ik mijn opleidingen had medegedeeld, de opleidingen betreffen in belangrijke mate homeopathie (gediplomeerd), doormeting middels een electro-acupunctuurapparaat (gecertificeerd), Quantum -Touch (gediplomeerd) en anatomie, fysiologie, pathologie, ziekteleer, diagnose en advies (gediplomeerd op HBO-niveau).

Op een bepaalde wijze schijn ik veelal aan te voelen van waaruit de klacht ontstaat, dus geen symptoombestrijding, maar een aanpak bij de bron het immuunsysteem weer in balans brengen. De periode dat ik clienten behandelde en behandel behaalde en behaal ik interessante resultaten.

Openingstijden

Gesloten
Opent vandaag om 9.00
maandag9.00 - 20.00
dinsdag9.00 - 20.00
woensdag9.00 - 20.00
donderdag9.00 - 20.00
vrijdag9.00 - 20.00
zaterdag9.00 - 13.00
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De acupunctuur-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Euro Health Centre
Statenlaan 126
9301RP Roden

+31 (0)50 5012889

Deel deze pagina

Euro+Health+Centre img